Beste zonnebank in Leiden

Écht bruin worden doe je onder de hypermoderne Ergoline Prestige zonnebank

Direct bellen
Bekijk prijzen

Luxe hypermoderne zonnebank

De Ergoline Prestige is de nieuwste zonnebank van Ergoline en staat vanaf begin 2019 in zonnestudio Sun & Fun in Leiden. Ook ontdekken waarom dit de beste zonnebank van Leiden is? Kom dan snel langs en ontdek het zelf!

Huidverzorging tijdens het zonnen

De continue doorontwikkeling van de Beauty Light LED-technologie heeft geleid tot het nieuwe reflectorsysteem. Dit zorgt voor een aanzienlijk gelijkmatigere verdeling van het licht. Meer dan 200 hoogwaardige ledlampen staan garant voor een effectieve huidverzorging van het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam.

Hierdoor wordt tevens de zuurstofproductie in de huid gestimuleerd, waardoor bij eenzelfde uv-intensiteit de bruining versterkt wordt. Het resultaat: over heel het lichaam een stralende teint en een zijdezachte huid.

Egale bruining van de schouders

De nieuwe Hybrid Shoulder Tan is niet alleen visueel een highlight. Het unieke samenspel van Beauty Light LED‘s, de nieuwe UVA LED‘s en een nieuwe compacte UVB-lamp garandeert dankzij het uitgebalanceerde lichtspectrum ook een intensieve bruining van de schouders en extra huidverzorging.

Ongeëvenaarde geluidservaring

Het compleet nieuwe geluidssysteem imponeert door de volle bastonen, de schitterende midden tonen en de glasheldere hoge tonen. Dankzij de optimale positionering in de bruiningstunnel is de klant verzekerd van een indrukwekkende en weergaloze geluidservaring.

In de zonnestudio is hiervan echter niets te horen, het geluid speelt zich af in de bruiningstunnel. De klant kan kiezen uit de zenders van de zonnestudio, de  voor geïnstalleerde muziek van Ergoline en zijn eigen favoriete playlist op zijn smartphone, die hij via Bluetooth® af kan spelen.

Standaard van alle comfort voorzien

Verbind je telefoon met Bluetooth met de zonnebank voor je eigen muziek, maak gebruik van fijn vernevelde essences in de bruiningstunnel voor een heerlijk verfrissend gevoel en ontdek de aroma die in de bruiningstunnel wordt gespoten. Al deze eigenschappen zorgen er voor dat we dit met recht de beste zonnebank van Leiden mogen noemen.

Bediening van de zonnebank

Kom je voor het eerst zonnen bij Zonnestudio Sun & Fun? Een medewerker legt je dan uit hoe je de zonnebank dient te gebruiken. Ga je voor het eerst onder een zonnebank? Dan legt een medewerker je uit hoe je verstandig kan zonnen afhankelijk van jouw huidtype.