Ergoline 1100 zonnebank in Leiden

Voor de gevorderde zonnebank gebruiker met lichte tot licht getinte huid

Direct bellen
Bekijk prijzen

Ergoline 1100 zonnebank in Leiden

Op zoek naar een zonnebank waarmee je een intens bruine teint kunt verwezenlijken? Dan zit je met de Ergoline 1100 helemaal goed. Deze zonnebank ligt zeer comfortabel en biedt vele extra’s, zodat je je echt even op een tropisch eiland waant. Geniet er van!

Voor wie is deze zonnebank geschikt?

De Ergoline 1100 zonnebank is geschikt voor de gevorderde zonnebank-gebruiker met een lichte of licht getinte huid.

Zonnebank met cooling systeem van Climatronic Plus

In deze zonnebank zit een ingebouwd cooling systeem van Climatronic Plus, waarmee je sneller op de temperatuur komt die voor jou prettig is. Tevens wordt deze temperatuur gedurende de hele bruiningscyclus constant gehouden.

Eigen muziek luisteren

In de zonnebank Ergoline 1100 zit een ingebouwd geluidssysteem voor 3D-sounds, waar ook een MP3-dock in zit alsmede een SD kaart sleuf, zodat je je eigen muziek kunt luisteren tijdens het zonnen.

Bediening van de zonnebank

Het bedieningssysteem van de Ergoline 1100 zonnebank is volledig ingericht op gebruiksgemak, innovatief en overzichtelijk. Met duidelijke symbolen en de optie om de Voice Guide aan te zetten met duidelijke aanwijzingen over de opties van de bank wordt het eenvoudig gemaakt om de zonnebank te bedienen en te genieten van alle mogelijkheden.

ZONNESTUDIO SUN & FUN

Langegracht 105
2312 NX Leiden
071 522 3221