Ergoline 770 zonnebank in Leiden

Voor de gematigde tot gevorderde zonnebank gebruiker

Direct bellen
Bekijk prijzen

Ergoline 770 zonnebank in Leiden

De Ergoline 770 is een zeer comfortabele en geavanceerde zonnebank waarmee een diepbruine kleur kan worden bereikt. Mede dankzij de LED verlichting en de prachtige bruiningstunnel is zonnen onder deze zonnebank een echte belevenis waarbij je heerlijk kunt ontspannen.

Voor wie is deze zonnebank geschikt?

De Ergoline 770 zonnebank is geschikt voor gematigde tot gevorderde zonnebank-gebruikers.

Specificaties van de Ergoline 770

De Ergoline 770 biedt het nieuwe Optimized Performance concept, met een ergonomisch gevormd ligvlak voor de beste bruiningsresultaten. Bovendien is de zonnebank voorzien van gemodificeerde UV-lagedruk lampen.

Dit in samenwerking met de glasreflectoren voorzien van Ultra Performance Plus-technologie zorgt voor een egaal bruine teint. Ook is de zonnebank voorzien van extra UV-B-spaghetti-lampen en speciale filters in het systeem voor de gezichtsbruining.

Tevens is de bank is voorzien van opvallende LED verlichting in de heldere bruiningstunnel die bijdragen aan het gevoel van totale ontspanning.

Bediening van de zonnebank

De Ergoline 770 zonnebank beschikt over een glazen bedieningspaneel dat eenvoudig te bedienen is, mede dankzij een groot display en heldere lichtsymbolen en een luxe Voice-Guide. Tevens is er een overzichtelijke gebruikshandleiding aanwezig en bij vragen of onduidelijkheden staan wij graag voor u klaar.

ZONNESTUDIO SUN & FUN

Langegracht 105
2312 NX Leiden
071 522 3221

KEYPOINTS