Zonnecosmetica

Cosmeticaproducten voor gebruik onder de zonnebank

Direct bellen
Bekijk prijzen

Zonnecosmetica

Met gebruik van de juiste zonnecosmetica producten, afgestemd op uw wensen en huidtype, behaalt u tot wel 40% meer bruiningsresultaat dan wanneer u geen cosmeticaproduct gebruikt. Ook start de bruining van de huid al na 3-4 minuten in plaats van ~8 minuten. Dit komt doordat de een goed gehydrateerde huid beter in staat is om zonlicht te absorberen dan een droge huid waar dit eerder op weerkaatst wordt.

Zit er SPF in de cosmeticaproducten?

Op zonnebrand staat altijd een SPF vermeld. SPF staat voor Sun Protection Factor. Dit geeft aan hoeveel uv B-straling het zonnebrandmiddel kan absorberen of reflecteren. In cosmetica producten geschikt voor de zonnebank zit geen SPF omdat dit de tegenovergestelde werking heeft van waarom u onder de zonnebank ligt.

Daarentegen is het wél mogelijk om dit product te gebruiken onder de natuurlijke zon buiten. Gebruik daarbij wel eerst een product mét SPF, en vervolgens het zonnecosmeticaproduct daar overheen. Zo combineert u bescherming met de voordelen van een zonnebankproduct. Op zoek naar een zonnestudio in Leiden?

ZONNESTUDIO SUN & FUN

Langegracht 105
2312 NX Leiden
071 522 3221

KEYPOINTS