Zonnestudio Oegstgeest

Écht bruin worden onder de zonnebanken van Sun & Fun

Direct bellen
Bekijk prijzen

Zonnestudio in de buurt van Oegstgeest

Op zoek naar de beste zonnestudio in de omgeving van Oegstgeest? Bezoek de vernieuwde zonnestudio van Sun & Fun in Leiden eens en laat je verrassen door de intens bruine tint van de vernieuwde zonnebanken. 

Waar kan ik zonnestudio Sun & Fun vinden?

De vernieuwde zonnestudio bevindt zich aan de Langegracht 105 in Leiden, vlak voor de kruising met de Hooigracht. Vanaf Oegstgeest makkelijk te bereiken via het station en vervolgens via Molen de Valk de Langegracht op. Parkeren kan op de twee parkeerterreinen aan de overkant van de zonnestudio. Het is betaald parkeren, dus zorg dat je je Parkmobile app inschakelt.

Welke zonnebanken zijn beschikbaar?

De zonnestudio beschikt over verschillende typen zonnebanken, namelijk de Ergoline 1100s, de Ergoline 770 en de Ergoline Sun Pilot. Alle zonnebanken zijn recentelijk voorzien van nieuwe lampen voor een maximaal resultaat. Maak bij het zonnen tegens gebruik van de Australian Gold bruiningscrèmes voor een nóg beter resultaat.

Fris, thee of koffie in de wachtruimte

Soms komt het voor dat je even moet wachten tot jouw zonnebank beschikbaar is. In dat geval kan je plaats nemen in de wachtruimte en wat drinken uit de koelkast pakken.

Eigen muziek luisteren

Wil je je eigen muziek luisteren tijdens het zonnen om even écht helemaal te ontspannen? Dat kan! Gebruik de AUX kabel en zet je eigen muziek op.

Uitleg en bedienen van de zonnebank

De zonnebanken van Ergoline zijn voorzien van een uitgebreide voice guide die de bediening voor je toelicht. Ga je voor het eerst onder de zonnebank? Laat een medewerker dan ook nog even uitleggen hoe alles werkt. Ook kan de medewerker je uitleggen welke zonnebank het meest geschikt is voor jouw huidtype.

ZONNESTUDIO SUN & FUN