Zonnestudio Warmond

Écht bruin worden onder de zonnebanken van Sun & Fun

Direct bellen
Bekijk prijzen

Zonnestudio in de buurt van Warmond

Op zoek naar een goede zonnestudio in de omgeving van Warmond? Breng dan eens een bezoek aan de geheel vernieuwde zonnestudio van Sun & Fun in Leiden.

Hoe ver is Zonnestudio Sun & Fun vanaf Warmond?

Vanaf Warmond rij je via het station en Molen de Valk zo de Langegracht op. Vlak voor de verkeerslichten aan het bij de kruising met de Hooigracht vind je Zonnestudio Sun & Fun aan de rechterkant aan de Langegracht 105. Aan de overkant van de weg zijn 2 parkeerterreinen waar je je auto kunt parkeren. Via Parkmobile betaal je vervolgens per seconde.

Hierdoor wordt tevens de zuurstofproductie in de huid gestimuleerd, waardoor bij eenzelfde uv-intensiteit de bruining versterkt wordt. Het resultaat: over heel het lichaam een stralende teint en een zijdezachte huid.

De Ergoline zonnebanken

Zonnestudio Sun & Fun beschikt over 3 verschillende type zonnebanken, namelijk de Ergoline 1100s, de Ergoline 770 en de Ergoline Sun Pilot. Afhankelijk van jouw wensen en of je al vaker onder een zonnebank bent geweest adviseren we je onder 1 van deze zonnebanken te gaan. De Ergoline Sun Pilot bruint alleen het gezicht en de handen.

Wachtruimte

Is jouw zonnebank bezet? Pak dan wat fris uit de koelkast en neem plaats in de wachtruimte. Hier liggen tevens tijdschriften die je kunt doorlezen totdat de zonnebank vrijkomt.

Eigen muziek luisteren

Het is mogelijk om je eigen muziek te luisteren terwijl je geniet van jouw zonnige moment. Via de AUX kabel koppel je je eigen telefoon of MP3 speler aan de zonnebank.

Uitleg en bediening

Ga je voor het eerst onder 1 van onze zonnebanken? Een medewerker geeft je uitgebreide instructies over hoe je de zonnebank moet bedienen om het zonnen zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het instellen van de verschillende ventilatoren en het volume van de muziek.

ZONNESTUDIO SUN & FUN